Inhoud filter

Hieronder geven we een woordje uitleg over de vier soorten media die we in de Slrp filter gebruiken.

 

1. Originele Calgon-actieve kool, ingevoerd uit de VS en gemaakt van kokosnoten. Dankzij zijn hoge absorptievermogen haalt de kool chloor, geur- en kleurstoffen, zware metalen, chemicaliën en pesticiden uit het water. Wat overblijft, is puur water.
 

2. Negatieve potentiaaldeeltjes kunnen de pH-waarde verhogen en de ORP in het water verlagen om het water alkalisch en antioxiderent te maken. Dat heeft een gunstige invloed op:

 • het metabolisme
 • het immuunsysteem
 • de zuiverheid van het bloed
 • het decongestioneren van de lever
 • het beperken van de overgroei van bacteriën, virussen en parasieten
 • het herstel- en genezingsproces, en verlicht bovendien pijn
 • het autonome zenuwstelsel en de spijsvertering

             

  Daarnaast breken deze deeltjes de normale watermoleculen af in 5 à 6 kleinere watermoleculen (clusters), waardoor het water lekkerder en zachter gaat smaken. Dankzij het sterke infiltratievermogen en de oplosbaarheid kunnen ze de vetten uit onze voeding beter emulgeren en het lichaamsvet helpen verbranden.
   

3. Originele, uit de VS geïmporteerde ionenwisselaars kunnen het calcium- en magnesiumgehalte van het water uitbalanceren om van hard water zacht water te maken. Het water smaakt daardoor minder hard en geeft geen opgeblazen gevoel.
 

4. Infraroodballetjes gemaakt  van natuurlijke minerale steen mineraliseren, activeren en  zuiveren het water. Ze leveren ruim 15 soorten van sporenelementen die gunstig zijn voor de menselijke gezondheid: calcium, magnesium, zink, strontium, lithium, kiezelzuur, selenium, kalium, koper, bicarbonaat, natrium, fosfor, ijzer, jodium, zilver, enz.

 

Slrp-Team


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten